Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Reisgids - bestemmingen

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Zandvoort Strand-Zap4U

Strand Zandvoort, Speelterrein voor Jong & Oud

Zin in een dagje strand? Zandvoort heeft het breedste strand van Nederland en een prachtig uitgestrekt duingebied. Het Zandvoort strand behoort tot de schoonste stranden van Nederland en is geliefd bij zonaanbidders uit binnen en buitenland. Het is maar liefst 9 kilometer lang en op sommige plaatsen 100 meter breed. Het strand van Zandvoort is met andere woorden het perfecte speelterrein voor jong en oud! Wilt u ook genieten op het strand van Zandvoort? Boekt dan nu een van onze appartementen of vakantiehuizen in Zandvoort? Zap4U heeft altijd een actueel aanbod unieke vakantiewoningen. Een appartement met uitzicht op zee? Of een bungalow in de duinen? De keus is aan u met de Zap4U vakantiewoningen!

 

Het strand van Zandvoort: Hoe komt u er?

Het strand van Zandvoort is zeer gemakkelijk bereikbaar met de trein en met de auto. Vanuit Amsterdam Centraal neemt de treinreis niet meer dan 30 minuten in beslag. Vanuit Haarlem duurt de reis zelfs nog korter en bent u binnen 15 minuten in Zandvoort!
• Het station van Zandvoort is zeer centraal gelegen, vlakbij het Zandvoort strand en de boulevard.
• Ook met de auto is Zandvoort prima te bereiken. U kunt uw auto vrijwel altijd kwijt aan de zuidzijde van Zandvoort of op de ruime parkeerplaats bij het race Circuit.
Houdt u in de zomer wel rekening met de drukte. Zandvoort is een zeer populaire badplaats en filevorming is dan ook mogelijk. Vermijd de files en pak de trein naar Zandvoort!


Zandvoort Strand Paviljoens

De Zandvoort strand paviljoens zijn echte crowdpleasers! Langs de boulevard van Zandvoort staan in de zomer meer dan 40 strandpaviljoens opgesteld. Van hippe lounge café's tot gezellige familie strandtenten, op het Zandvoort strand is altijd wel wat te doen. Wat is er nu lekkerder dan na een dagje strand te genieten van de zonsondergang met een hapje en een drankje? Het strandleven lonkt, de verse vangst gaat op de grill, Zandvoort bruist van 's morgens vroeg tot 's avonds laat! Wilt u er echt even helemaal uit? Boek dan snel een vakantiewoning aan het Zandvoort strand. Het strand van Zandvoort ligt aan uw voeten met Zap4U!

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer