Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Reisgids - bestemmingen

Kaart

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Reisgids - Bloemendaal

Zon, Zee & Strand: Bloemendaal!

Bloemdaal is de hipste badplaats van Nederland. Populair bij de jet-set, geven de vele strandtenten in de zomer het strand van Bloemendaal internationaal cachet. Van hippe lounge feestjes tot verse zeebanketten, de cafés en restaurants in Bloemendaal serveren alleen het neusje van de zalm! Dompel u onder in de levendige strand scene en boek uw eigen appartement in Bloemendaal! Strandtenten en beachclubs geven deze badplaats aan de Noordzee een bijna zuidelijk tintje. Haarlem ligt op een steenworp afstand en ook zusterbadplaats Zandvoort is gemakkelijk te bereiken.

Strandtenten Bloemendaal/Bloomingdale 

Wie zegt Bloemendaal, heeft het vaak over Bloomingdale, Woodstock, Lido, De Tropen aan Zee en Parnassia. De trendy strandtenten en beachclubs vormen de belangrijkste attractie van deze hippe badplaats. Bloomingdale, een strandtent met allure, trekt een publiek dat bestaat uit de Nederlandse jet-set, toeristen en zonaanbidders. Geniet van alle goede dingen des levens, dat lijkt het motto!  Behalve strandtenten en strandpaviljoens, beschikt Bloemendaal ook over een zeer mooi en schoon strand. De internationale sfeer en de goede faciliteiten maken het strand van Bloemendaal een absbsolute must-see.

Relaxen aan Zee: Bloemendaal

Het eerste wat opvalt in Bloemendaal is de relaxte sfeer. Een zee van tijd en ruimte, lachende en genietende mensen, dat is Bloemendaal! De restaurants en strandtenten zijn goed bezocht en op het strand van Bloemendaal is altijd wat te doen. Haarlem, Amsterdam en Zandvoort zijn allemaal gemakkelijk te bereiken met bus en trein. Bloemendaal aan zee bereikt u het gemakkelijkst via station Zandvoort. Het dorp Bloemendaal ligt namelijk 5 kilometer landinwaarts. Hotels in Bloemendaal raken in de zomer zeer snel volgeboekt, dus boek uw accommodatie in Bloemendaal aan Zee simpel en snel op Zap4U!

 

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer