Notice: session_start() [function.session-start]: ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5) failed: Permission denied (13) in /var/www/www.zap4u.com/index.php on line 53
Help Voor Verhuren en Huren van Vakantiewoningen
Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Wat zijn pakketprijzen en hoe maak ik deze aan?

Wat zijn pakketprijzen en hoe maak ik deze aan?

De verhuurder kan op de Zap4U website pakketaanbiedingen (als vorm van promotie /aanbieding) aanmaken voor zijn/haar accommodatie(s). Ga hiervoor naar “Mijn accommodaties” binnen uw account omgeving en klik op de Euro icoon. Op deze webpagina kan de verhuurder kiezen voor een pakketprijs per weekend, lang weekend, midweek, 1 week, 2 weken, 3 weken, 4 weken, 5 weken en 6 weken. Het aantal pakketten dat de verhuurder kan aanmaken is onbeperkt, mits dezelfde soort pakketten elkaar maar niet overlappen. De verhuurder dient hierbij een prijs in te geven voor het gehele verblijf (en niet per overnachting).

Wat zijn speciale prijzen? meer lezen..

Wat zijn standaard prijzen? klik hier..