Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Waarom bij ons verhuren?

Mijn Vakantiehuis verhuren via Zap4u?

Via Zap4U wordt uw vakantiehuis, pension, appartement, Bed & Breakfast, kamer, bungalow of woonboot te huur aangeboden. Zap4U werkt met een bijzonder lage commissie waardoor uw vakantiehuis tegen een zeer aantrekkelijk tarief kan worden aangeboden. Hiermee vergroten we de kans dat uw vakantiehuis wordt geboekt via Zap4U.

Uw vakantiehuis aanmelden bij Zap4U is geheel kosteloos. Omdat wij een persoonlijke relatie nastreven en een goede samenwerking beogen, komen we de accommodatie persoonlijk bekijken. Met onze ervaring kunnen we u adviseren over het besparen op verhuur-kosten en het behalen van goede verhuur resultaten. Wij zorgen ervoor dat uw vakantiehuis gevonden wordt.

Zap4U biedt een gevarieerd aanbod van vakantiehuizen, denk daarbij aan:
1. eenvoudige en luxe appartementen;
2. pension hotel aan zee
3. bed and breakfast
4. kleine en grote vakantiebungalows en vakantievilla's
5. woonboten in Haarlem en Amsterdam
6. kleine, maar ook zeer ruime kamers
7. vakantiehuizen - vakantiehuisjes en vakantiewoningen aan zee

Heeft u een accommodatie voor de verhuur of overweegt u (een deel van) uw woning voor vakantie te verhuren via Zap4U, registreer uw vakantiehuis dan nu!

Met een gratis registratie kunt u uw vakantiehuis aanmelden. Zodra u het contactformulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis. Heeft u nog vragen over Zap4U of onze leveringsvoorwaarden? Bij de "meest gestelde vragen" op de site vindt u waarschijnlijk uw antwoord. Mocht u toch nog een vraag hebben; aarzel niet persoonlijk contact op te nemen.

Wist u dat ...
.... u uw eigen huis ook als tijdelijke vakantiewoning kunt aanbieden bij Zap4U? Op die manier kunt u zelf ook genieten van een goedkope vakantie in het buitenland.

 

 

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer