Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Dienstverlening door Zap4U

Dienstverlening

Zap4U is een kleine organisatie die makkelijk veranderingen kan doorvoeren. Graag horen wij van onze klanten (verhuurders) welke veranderingen tot een verbetering van de website kunnen leiden. Dit om onze dienstverlening te optimaliseren. Uiteraard zult u begrijpen dat bepaalde veranderingen niet mogelijk zijn. Zap4U is namelijk volledig geautomatiseerd . Dit heeft als bijkomend voordeel voor u dat wij ons volledig zullen richten op het vindbaar maken van uw accommodaties op belangrijke zoek criteria.  Dit is onze eerste prioriteit en wij zullen u niet teleurstellen daar er een zeer gedreven team achterstaat die als eerste belang heeft uw accommodaties daadwerkelijk te verhuren. Geen loze beloften maar daadkrachtige oplossingen die u verblijden met een betere conversie (hogere verhuur). Meld u aan en wij laten u daadwerkelijk zien dat wij geen sprookjes verkopen.

Terug naar veel gestelde verhuurders vragen? klik hier...

 

Extra Voordelen:

  • Goedkoop verhuren (12% tot 30 commissie? ): wij verhuren voor slechts 6.9 %
  • Geautomatiseerd & gratis verhuren (u heeft er geen omkijken meer naar)
  • Gratis registratie
  • gratis vermelding
  • Gratis eigen pagina (Nederlands/Duits/Engels)
  • Uitvoerige hulp om uw vakantieaccommodatie succesvol te maken

 

Wij zoeken met spoed vanwege het succes nieuwe accommodaties!  Meld u direct aan en wij zorgen voor goede verhuur resutaten!!

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer