Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Bemiddelingskosten verhuur?

Wat zijn de bemiddelingskosten voor de accommodatieverhuur?

Zap4U houdt van transparantie !

Zap4U berekent als bemiddelingskosten een vast percentage per boeking, namelijk 6,9 % over het totaal van de boeking, met een minimum van €3,00 en maximum van €500,00 per boeking. Deze bemiddelingskosten worden opgeteld bij het totaalbedrag van de boeking en op deze wijze doorberekend aan de huurder. Het bedrag dat de verhuurder ingeeft op de Zap4 website, is datgeen dat hij van de huurder ontvangt bij verhuur van de accommodatie.

Voorbeelden prijsberekening

1. Verhuurder 'Z' heeft een villa te huur staan voor € 2500 per week bij een collega verhuursite (website). Via Zap4u biedt 'Z' deze woning ook aan en wil hetzelfde bedrag per week hanteren. Prijsberekening: € 2500 : 1.069 = € 2338. Verhuurder 'Z' dient de prijs in te geven op de website van Zap4U van € 2338 om uiteindelijk de € 2500 te halen 2338 x 1.069 = € 2500.

2. Bed and breakfast eigenaar 'A' wil € 50 per nacht ontvangen voor een kamer. 'A' adverteert niet op andere websites met zijn accommodatie. Prijsberekening : € 50 x 1.069 = € 53 . Deze prijs zal een huurder per nacht betalen.

3. Kamerverhuurder 'P'  heeft een studio bij diverse andere internetaanbieders te huur staan voor € 60. Om deze studio op het gelijke prijsniveau van de andere aanbieders te houden zal deze studio voor € 56 ingegeven moeten worden op de website van Zap4U. Berekening: € 56 x 1.069 = € 60. (60: 1.069= 56) Alle bedragen worden afgerond op een heel bedrag.

4. Huurder '4' wil de vakantievilla huren van verhuurder 'Z' voor 6 weken met 8 personen a € 2500. Het totaalbedrag is € 15000 : 1,069= € 14031=  € 969 commissie. Nee, bij Zap4u is het maximum ingesteld op € 500 per boeking.

Uw voordeel:

U kunt uw accommodatie bij ons goedkoper aanbieden, daar onze vergoeding aanmerkelijk lager is dan gebruikelijk in deze branche. U loopt geen enkel financieel risico omdat uw vermelding gratis is bij Zap4u. Uw gasten profiteren direct van dit voordeel.

Heeft u een accommodatie in het hogere segment? Profiteer onmiddelijk van ons aanbod en registreer u nu.

Accommodaties elders te huur aanbieden

Verhuurder is vrij zijn accommodatie(s) via andere media en/of op andere websites te huur aan te bieden en daarbij zelf de huurprijs te bepalen. De prijs waarvoor de verhuurder zijn accommodatie(s) op andere websites aanbiedt en vermeld staan dienen gelijk te zijn aan de prijs die de verhuurder hanteert op de website van Zap4U. Wel mag de prijs van de accommodatie(s) op de Zap4U website lager zijn dan op andere websites.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op over het maken van een afspraak bij u thuis om de voordelen voor u te bespreken

Goedkoop en toch efficiënt verhuren tegen de laagste kosten...Dit is niet mogelijk!...Let op wij  zorgen via diverse nationale en internationale kanalen voor een uitstekende bezetting.

Zap4U kan veel meer voor u betekenen dan u in eerste instantie denkt ....

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer