Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Annuleren door verhuurder

Annuleren door verhuurder (2)

Annulering door verhuurder
Verhuurder annuleert een boeking door in te loggen op de website van Zap4U en binnen “Mijn Zap4U account” naar “Huidige boekingen” te navigeren. Indien de verhuurder de boeking annuleert, heeft de huurder recht op volledige restitutie van de eventeel al betaalde huurgelden aan de verhuurder en dient de verhuurder dit bedrag binnen 14 dagen terug te storten.  Zap4U behoudt zich het recht voor bij overtreding hiervan het account van de verhuurder tijdelijk of definitief te blokkeren of in zijn geheel te verwijderen en de accommodatie(s) van de Zap4U site te verwijderen.

Zap4u is niet verantwoordelijk voor annuleringen door de verhuurder. Ook zijn kosten die voortkomen uit annuleringen of wijzigingen van een boeking door verhuurder niet verhaalbaar op Zap4U.

Zap4u wil frustratie van gemaakte reserveringen door huurders uitsluiten. De commissie die door huurder online is betaalt (voor een boeking) zal als verhuurder (of diens vertegenwoordiger)  annuleert verhaald worden op de verhuurder inclusief kosten voor de afhandeling a € 10  voor administratieve verwerking! Wees a.u.b. zeer zorgvuldig met het actualiseren van uw kalender om overboekingen te voorkomen en zodoende teleurstelling van huurders te voorkomen! Indien verhuurder een soortgelijke accommodatie als alternatief kan aanbieden en indien huurder dit accepteert kan er bij hoge uitzondering uitsluitsel van deze voorwaarde gemaakt worden. (zie punt 18.5)

De verhuurder dient zelf zorg te dragen voor een alternatief en gelijkwaardig onderkomen voor de huurder indien er zich een overboeking voordoet. Kosten die hieruit voorkomen zijn volledig voor rekening van de verhuurder.

 

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer