Notice: session_start() [function.session-start]: ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5) failed: Permission denied (13) in /var/www/www.zap4u.com/index.php on line 53
Help Voor Verhuren en Huren van Vakantiewoningen
Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Ik bied mijn accommodaties ook voor langdurige verblijven aan, kan dat?

Ik bied mijn accommodaties ook voor langdurige verblijven aan, kan dat?

Ja, dat kan. U kunt accommodaties aanbieden voor de duur van:

• een dag (1)
  • twee dagen (2)
  • drie dagen (3)
  • vier dagen (4)
  • vijf dagen (5)
  • zes dagen (6)
  • zeven dagen (7)

Ook kunt u accommodaties verhuren per:

• midweek (ma-vr.)
  • weekend (vr.-zo.)
  • lang weekend (vr-ma.)

Of per week:

• een week (1)
  • twee weken (2)
  • drie weken (3)
  • vier weken (4)
  • vijf weken (5)
  • zes weken (6)