Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van een boeking?

 

 

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van een boeking?

 

Klik voor de algemene voorwaarden.

Annuleringen dienen door huurder zo spoedig mogelijk via de website van Zap4u gemeld te worden. Huurders annuleren een boeking door in te loggen op de website van Zap4U en in "Mijn Zap4U account" naar "Huidige boekingen" te navigeren. De huurder ontvangt na het annuleren van de boeking via e-mail een annuleringsbevestiging van Zap4U.

In geval van annuleringen door de huurder, is de huurder de online aanbetaling verschuldigd. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode door de huurder, is de huurder de reeds betaalde huurgelden verschuldigd. Wanneer de huurder minimaal 6 weken voor aanvang van de huurperiode de boeking annuleert, heeft de huurder recht op restitutie van de eventueel reeds betaalde huurgelden met uitzondering van de online aanbetaling. Alle betaalde huurgelden worden binnen 14 dagen door de verhuurder teruggestort. Voor de online aanbetaling is bij annulering door de huurder geen restitutie mogelijk.

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer