Notice: session_start() [function.session-start]: ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5) failed: Permission denied (13) in /var/www/www.zap4u.com/index.php on line 53
Verhuren & Huren Accommodatie Amsterdam & Zandvoort
Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Zijn de prijzen op de website per persoon of per accommodatie?

Zijn de prijzen op de website per persoon of per accommodatie?

Alle prijzen die op de website worden aangegeven gelden per accommodatie. Deze prijzen zijn inclusief belastingen en andere kosten, tenzij anders vermeld. Doorgaans wordt het bed- en handlinnen door de verhuurder zonder extra kosten ter beschikking gesteld. Wanneer dit inderdaad het geval is, staat dit bij de desbetreffende accommodatie vermeld. Bij vrijwel alle accommodaties kunt u op uw bedden dekbedden/beddengoed verwachten. Wij raden u wel aan extra handdoeken mee te nemen.

Wanneer de verhuurder voor het gebruik van bed- en handlinnen kosten in rekening brengt, zal de verhuurder de huurder, na het ontvangen van de boeking, per email informeren over de kosten hiervan. De verhuurder mag voor het gebruik van bed- en handlinnen niet meer verlangen dan:


* € 25 voor de verhuur van een lakenpakket per accommodatie voor de gehele huurperiode.
* € 25 voor de verhuur van handlinnen  per accommodatie (handdoeken, theedoeken en gastendoekjes) voor de gehele huurperiode.


Meer informatie over deze voorwaarden klik hier

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer