Nederlands
Bladwijzer voor deze pagina maken

Help voor huurders

Help voor verhuurders

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan

Meld uw vakantiewoning nu gratis aan Meld u gratis aan en biedt direct uw vakantiewoning aan via Zap4U. Het aantal accommodaties dat u kunt aanbieden is onbeperkt en registratie is simpel.

Help - Verklaring accommodatievormen

Verklaring accommodatievormen met gewenste faciliteiten

pension: Pension accommodatie waar u een ontbijt en of avondmaal geserveerd kan krijgen op uw kamer of indien aanwezig een eetzaal (mogelijk tegen een extra betaling) of indien aangegeven inclusief. Ook is het mogelijk dat er geen voorzieningen zijn tot het aanbieden van maaltijden( ontbijt of avondeten)

bed and breakfast: Accommodatie waar u een ontbijt (mogelijk tegen een extra betaling of indien aangegeven inclusief) geserveerd krijgt op uw kamer of indien anders op een andere locatie binnen of buiten (externe locatie) de accommodatie.

kamer: kamer met eigen douche gelegenheid (of gedeelde doucheruimte) die niet standaard is voorzien van een keuken (met faciliteiten) en waar u zelf dient zorg te dragen voor uw dagelijkse boodschappen (indien niet anders vermeld en indien is toegestaan)

studio: zelfstandige wooneenheid waar u normaliter voor uw eigen eten dient zorg te dragen indien niet anders vermeld.

appartement: zelfstandige wooneenheid in een appartementencomplex waar u zelf voor uw eigen voedsel dient zorg te dragen indien niet anders vermeld.

woonboot: Woonboot, woonschip welke in het water ligt en waar u zelf voor uw ontbijt en avondeten dient zorg te dragen indien niet anders vermeld.

Woning: Zelfstandige woning / huis waar u zelf voor uw dagelijkse boodschappen dient zorg te dragen, indien niet anders vermeld (self catering)

Overige voorzieningen kunt u per accommodatie zien op de pagina die u bezoekt. Voor bedlinnen en een handdoekenpakket mag maximaal € 25 per accommodatie per verblijf gevraagd worden. Wij streven naar maximale transparantie zodat u als huurder direct weet wat u betalen moet zonder extra betalingen voor andere voorzieningen die de huurprijs alleen maar verhogen.

 

Zap4u is een low budget organisatie die streeft naar transparantie die u als huurder duidelijkheid geeft wat u daadwerkelijk moet betalen zonder alle extra's te moeten betalen voor overige voorzieningen.

aanmelden verhuurder | aanmelden huurder | accommodaties zoeken | informatie huurders | accommodatie zoeken

 

Copyright © 2009 Zap4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer